Vi bruker cookies i likhet med de fleste andre nettsider. Ved å bruke nettsiden vår,godkjenner du at vi samler data gjennom cookies.X

Antall registrerte selskaper
  • 2
  • 6
  • 5
  • 7
  • 9

Aksjeselskap - 5 måter å finne ny inspirasjon


1.   Nye produkter

Selger du produkter, er det alltid spennende og veldig inspirerende å finne nye produkter man kan selge. Inspirerende ja visst, men også ganske skremmende. Det er så utrolig viktig at man velger de rette produktene å selge slik at selskapet kan gå med gevinst, spesielt hvis man ønsker å kjøpe et stort antall produkter for å få ned prisen. Men søker man ny inspirasjon, da er det bare å lete etter det nye produktet som man bare får den herlige følelsen for og som man tror kommer til å selge veldig bra.

2.   Møte med ansatte

Hvis du skal ansette noen, er det utrolig viktig å høre på hva vedkommende har å si. Noen ganger kan det passe å by dem på lunsj eller middag. Det finnes også ulike aktivitetsdager for bedrifter om skal skulle ønske det. Tenk på at dine ansatta mest sannsynlig har like mye tro på dine produkter som du selv har. Om det er noen som har tips eller idéer, kan det være lurt å høre på dem.

3.   Idéer fra markedsundersøkelser

Gjør en markedsundersøkelse. Se hva folk faktisk synes om ditt aksjeselskap og dine produkter. Du får garantert noen nye idéer og ting å fundere på etter en markedsundersøkelse. Det er ingen som sier at du må følge det andre mener og tenker, men det kan være nyttig for å få i gang tankene om hvordan man skal utvikle videre.

4.   Dra å fisk

Gå ut i naturen og ta det med ro. Ofte har vi så mye å tenke på når vi sitter ved skrivebordet at vi ikke får noen inspirasjon i det hele tatt eller vi har rett og slett ikke tid til å tenke i de baner. Frisk luft og fuglekvitter kan gjøre underverker for din virksomhet og fremtidige produkter.

5.   Kommende trender

Det er naturligvis alltid viktig å ha kontroll på markedet. Hva blir den neste trenden? Hvilke farger er inn i år? Hvordan skal honning smake? Listen er lang, men ved å ha kontroll på markedet og på hvilke trender som kommer, så kan man få en god følelse på hvordan man bør videreutvikle sitt aksjeselskap.

Søker du ny inspirasjon betyr det ikke at dine produkter er kjedelige, men det er behov for fornyelse iblant. Dette gjelder alle bedrifter, uansett om du selger produkter eller tjenester, og det er også bra for deg selv ettersom det gir deg en følelse av at ditt selskap lever og puster. 

Registrer Aksjeselskap
image
Malin Soderstrom  536 visninger
senest oppdatert: 6/26/2018 4:45 PM
businessman11