Vi bruker cookies i likhet med de fleste andre nettsider. Ved å bruke nettsiden vår,godkjenner du at vi samler data gjennom cookies.X

Antall registrerte selskaper
  • 2
  • 6
  • 9
  • 6
  • 6

Drømmen om å starte aksjeselskapAlle har en drøm, og mange har flere av dem. Det er ikke uvanlig at den drømmen er å bli husket og vite at man har gjort noe i livet som man er stolt over. For mange realiseres denne drømmen i form av å starte et eget selskap fra bunnen. Å starte et aksjeselskap og se det vokse fra å være helt nyoppstartet og ukjent til å kanskje bli ledende i sin bransje, er helt fantastisk. Kanskje blir det til og med børsnotert? Mulighetene er endeløse.

Men alle aksjeselskap har en start og reisen begynner med å registrere selskapet i Brønnøysundregisteret. Man starter ikke sitt foretak som et riksdekkende selskap, det handler om å vokse fra å være noe lite til å bli noe stort. Vær smart og overlat alle tidskrevende oppgaver til de som kan det, og ikke sløs med din dyrbare tid. La din oppgave være å styre selskapet i riktig retning og mot vekst og utvikling til enhver tid. Og vær heller ikke redd for å ty til ekspertene for hjelp og råd på veien. Lærdom er en gave og kunnskap er gull verdt.

Derfor bør du starte aksjeselskap

Fordelene ved å starte et aksjeselskap er mange. Det finnes flere grunner hvorfor du bør velge akkurat denne selskapsformen istedenfor for eksempel enkeltmannsforetak. For å nevne noe, så slipper du å være personlig ansvarlig for selskapet, noe du er i et enkeltmannsforetak. Kunder, leverandører og samarbeidspartnere anser også et aksjeselskap for å være mer seriøst enn et enkeltmannsforetak, mye fordi eieren har satset noe ved å gå inn i selskapet med minimum 30 000 kr. i egenkapital.

Du har altså bedre forutsetninger for å få kunder hvis du starter et aksjeselskap fremfor et enkeltmannsforetak. Men foretaksformene er ulike og det finnes ulemper og fordeler med alle. Det er ikke aksjeselskap som utelukkende er den beste løsningen, og det er derfor det er viktig å ta en grundig vurdering på dette før man tar det store steget med å starte opp et foretak.

Uansett om du bestemmer deg for å starte aksjeselskap eller en annen selskapsform, handler dette om ta det store steget og starte veien mot å realisere en drøm. Vi lever bare en gang og det er viktig at vi gjør det vi elsker, uansett hva det innebærer.

 

Registrer Aksjeselskap
image
Malin Soderstrom  608 visninger
senest oppdatert: 7/9/2018 11:28 PM
businessman11