Vi bruker cookies i likhet med de fleste andre nettsider. Ved å bruke nettsiden vår,godkjenner du at vi samler data gjennom cookies.X

Antall registrerte selskaper
  • 2
  • 6
  • 9
  • 6
  • 6

Investere når du skal starte aksjeselskapDet finnes mange måter å investere sin sparepenger på. Uavhengig av hvordan du våger å satse, vil du legge opp en strategi for hvordan pengene dine skal vokse. Sparekonto, aksjer og eiendom er bare noen av de investeringene som mange nordmenn gjør. Men hvis du er inne på tanken om å bli din egen sjef og starte ditt eget foretak, kan det også være en mulighet å investere i eget foretak. Hvis du registrerer et aksjeselskap, kan du investere pengene dine ved å betale aksjekapitalen som er minimum 30 000 kr.

Investeringer utover aksjekapitalen

Hvis du planlegger å investere i foretaket, er det lurt å legge av deler av kapitalen til et budsjett for markedsføring. Du vil jo at ditt nye foretak skal synes for omverdenen og at din kommende kunder skal kjøpe dine vare eller bruke dine tjenester. Når du har valgt å investere i en virksomhet som du legger ned all din tid og dine ressurser ned i, er det viktig at den blir lønnsom. Det er viktig at ditt aksjeselskap begynner å generere inntekter så fort som mulig.

For deg som vil ha kontroll over din investering, kan det på mange måter føles trygt å ha investert dem i et aksjeselskap som du selv styrer og eier. Da har du storinnflytelse og muligheten til å påvirke hvilken retning selskapet tar og hvilken fremtid det trer inn i. Hvis du plasserer dine penger et sted der noen andre har ansvaret og fungerer som forvalter, har du ikke lenger kontroll på dine investeringer selv og det kan føles usikkert.

Men det er klart at det kan gå opp og ned med alle investeringer. Hvis din forretningsidé ikke holder mål og alle inntektene uteblir, vil det heller ikke bli noen gevinst. Det er ingen fornøyelse å styre en virksomhet som går i minus, og derfor er det viktig å legge ned all sin tid og alle sine krefter i sitt foretak slik at man øker sjansen for å unngå tap, og dette gjelder spesielt hvis du har investert i det med egne penger.

Hjelpen er nær når du skal starte ditt eget aksjeselskap

For at det skal være så enkelt som mulig å starte for seg selv, finnes det agenter som tilbyr direkte hjelp på dette området. Ikke være redd for å ta kontakt selv om det bare er for å få svar på et par spørsmål. 

Registrer Aksjeselskap
image
Malin Soderstrom  1003 visninger
senest oppdatert: 7/3/2018 11:33 PM
businessman11