Vi bruker cookies i likhet med de fleste andre nettsider. Ved å bruke nettsiden vår,godkjenner du at vi samler data gjennom cookies.X

Antall registrerte selskaper
  • 2
  • 6
  • 9
  • 6
  • 6

Nå er et perfekt tidspunkt for å starte et aksjeselskapStarte aksjeselskap i dagens Norge

Nå er egentlig det perfekte tidspunktet for å starte et aksjeselskap. Det er billig å låne penger, noe som er svært positivt ettersom en oppstartsfase kan koste ganske mye penger. Tenk allikevel over renten i fremtiden, og lån ikke mer enn det du trenger.

Noen sa en gang et det er bedre å starte et aksjeselskap når det er lavkonjunktur. Tanken som den personen hadde var at hvis man kan komme i gang og tjene penger i lavkonjunktur, så kommer til å gå virkelig bra når det blir høykonjunktur. Men en annen måte å tenke på, er at hvis man starter et foretak når det er høykonjunktur så kan man dra inn fortjeneste i foretaket og heller fokusere på å utvikle selskapet når det blir lavkonjunktur. Ved en høykonjunktur kan man også våge å ta sjansen med å starte for seg selv da det finnes mange andre jobber å gå til hvis det skulle vise seg at det ikke fungerer med det produktet eller den tjenesten og man trenger litt tid på å fundere ut sin neste gode idé.

Det mange kanskje ikke tenker på, er Norges fokus på nettverksskapning. Det finnes flere grupper man kan henvende seg til, både på kommunalt og nasjonalt nivå, og det handler om å finne det nettverker som passer best for en selv. Det man mest av alt ønsker, er å finne noen som man kan skape en vinn-vinn samarbeid med. 

Ansvar for seg selv

Som foretakseier bestemmer du mye over din egen tid og hvor mye du jobber. Det sier seg selv jo mer du jobber, jo bedre kommer det til å gå for foretaket. Se allikevel til å du delegerer arbeidsoppgaver slik at du ikke blir sittende å slite med noe som noen andre kunne klart mye bedre. Du kommer fort til å se hva du er mer og mindre god på, så mest sannsynlig vil det falle seg naturlig.

Ved å starte et aksjeselskap, vil man kjenne et helt annet ansvar for selve foretaket. Man vil at det skal gå bra på en helt annen måte enn om man bare var en ansatt. Det er fantastisk og meget drivende følelse, og man gleder seg virkelig over medgangene. Man faller kanskje enda dypere enn vanlig i motgang, men da er det bare å ta nye tak. Det må man gjøre som foretakseier.

Det er spennende å starte et aksjeselskap og alle som har en god idé burde prøve. Man vinner ikke om man ikke våger. Og synes du det er vanskelig, er det alltid hjelp å få! 

Registrer Aksjeselskap
image
Malin Soderstrom  666 visninger
senest oppdatert: 6/29/2018 3:34 PM
businessman11