Vi bruker cookies i likhet med de fleste andre nettsider. Ved å bruke nettsiden vår,godkjenner du at vi samler data gjennom cookies.X

Antall registrerte selskaper
  • 2
  • 7
  • 5
  • 4
  • 4

Om oss

PORTALEN FOR SELSKAPSETABLERING


Registrer-AS.no er en del av SBSNOR.NO som jobber for å gjøre det enklere for norske entreprenører å etablere, drifte og utvikle sin virksomhet. Vår misjon er å være med som en naturlig partner gjennom samtlige faser av bedriftslivet, og har derfor pakketert et tilbud der vi stiller med nødvendige tjenester gjennom hele prosessen. Uavhengig av om du er i oppstartsfasen og vil unngå kompliserte registreringsprosesser, eller om du er veletablert og er opptatt av videreutvikling av din bedrift, så kan vi hjelpe deg.

 

Med våre kontorer sentralt plassert på Karenslyst Allé i Oslo, kan vi tilby rådgivning og konsultasjon gjennom møter eller over telefon. Våre medarbeidere har lang erfaring med etablering og utvikling av selskaper, og har bistått over 10.000 selskaper siden 2010. Gjennom vårt bedriftsnettverk med entreprenører som vi har hjulpet i gang, og som vi også kontinuerlig er i samarbeid med, kan vi sammenkoble virksomhet med relevante kontakter for videreutvikling av ditt selskap.

Registrer Aksjeselskap
businessman11