Vi bruker cookies i likhet med de fleste andre nettsider. Ved å bruke nettsiden vår,godkjenner du at vi samler data gjennom cookies.X

Antall registrerte selskaper
  • 2
  • 6
  • 5
  • 7
  • 9

Start aksjeselskap med banklånNår man skal starte foretak kreves det ofte kapital for å ha råd til oppstartskostnadene, og i tillegg for aksjeselskap aksjekapital på 30 000 kr. Flere sparer lenge for å kunne opprette et as, men det er også en mulighet til å benytte seg av banklån. Å søke om banklån for å starte foretak krever at man har en forretningsidé og at man kan presentere denne for banken. Ofte må man stille med sikkerhet i egen bolig eller et annet objekt av tilsvarende størrelsen, og banken vurderer helheten rundt dette når de bestemmer om de skal låne deg penger eller ikke.

Dette kreves for å søke om banklån

Det er viktig å være forberedt før man tar sin første tur til banken. Tenk nøye gjennom din forretningsidé og ha en godt skrevet forretningsplan som du kan referere til. I tillegg til kravet om sikkerhet, vil også banken ta en kikk inn i din personlige økonomi og økonomiske historikk. En betalingsanmerkning vil, i de aller fleste tilfeller, være en faktor som gjør at det blir vanskelig få innvilget et lån. Man må ikke glemme at et lån også skal betales tilbake, og det er viktig at man tar høyde for dette når man planlegger økonomien videre i foretaket. Å vite at foretaket kan tåle en renteøkning, er et eksempel på faktorer man må vurdere.

Ulike typer banklån for foretak

Det finnes ulike typer banklån som kan passe for et foretak, blant annet standard lån og ulike typer kreditt. Generelt sett vil banken kunne gi bedre vilkår jo tryggere de er, og det sier seg selv at usikkerheten er størst i oppstarten ettersom man ikke kan referere til en bevist vellykket drift. Det betyr at man i oppstarten ofte må godta de minst gunstige lånetypene, og muligens noe høyere renter. Søker man derimot om lån etter et år med vellykket drift vil banken se ting annerledes, og i mange tilfeller vil de kunne tilby bedre avtaler og mer gunstige lånetyper. En god forretningsplan og tilstrekkelig sikkerhet er de to faktorene som kan sikre de beste lånetypene og lånevilkårene i første omgang.

Starte aksjeselskap med banklån på nettet

Hvis du har en god forretningsidé og er klar for å starte et foretak, kan du begynne allerede i dag. Selv om din lokale bank ikke kan stille med lånet du trenger, finnes det utall av muligheter på nett der du har mye større sjanser for å få innvilget et lån. Ikke glem at disse lånene også skal tilbakebetales, så vær sikker på at din forretningsidé er god og at du er dedikert nok til å få det til. Lånevilkårene er ofte noe dårligere på nettbaserte avtaler fordi de krever mindre sikkerhet, men hvis du har gjort et godt forhåndsarbeid for foretaket ditt vil det være verdt det. 

Registrer Aksjeselskap
image
Malin Soderstrom  987 visninger
senest oppdatert: 7/9/2018 11:36 PM
businessman11