Vi bruker cookies i likhet med de fleste andre nettsider. Ved å bruke nettsiden vår,godkjenner du at vi samler data gjennom cookies.X

Antall registrerte selskaper
  • 2
  • 6
  • 9
  • 6
  • 6

Starte aksjeselskap som frisørFordeler med å starte aksjeselskap og drivet eget firma som frisør

Som frisør kan man oppleve vanskelig og tøffe arbeidsforhold. Mange lider av stress og arbeidsskader, man jobber lange dager og helger og det er alltid ekstra pågang før og i høytidene. Å leie en stol i en salong, er en måte å få mer frihet på som frisør. Det vil si at du har en fast plass i en annen frisørsalong enn din egen der du kan ta imot dine kunder. Men å starte aksjeselskap som frisør er også et godt alternativ for de som ønsker en mer fleksibel arbeidshverdag. Mange frisører velger å gå sammen i en sånn prosess og starte eget firma som en gruppe. Fordelen med aksjeselskap er at det blir en juridisk person, og ingen av medeierne har personlig økonomisk ansvar i foretaket. Og ved å gå sammen fordeler man innbetaling av aksjekapital på alle medeiere slik at den finansielle satsningen ikke blir for stor. Når man driver for seg selv bestemmer over sin egen hverdag, og livet blir straks noe annet. Kanskje har du behov for å ha en litt mer variert arbeidshverdag? Å jobbe med den administrative delen av det å drive eget firma er også en investering i foretaket, så dette kan man med god samvittighet bruke tid på.

Hvordan man kan starte aksjeselskap som frisør – tips og anbefalinger

Å starte aksjeselskap som frisør trenger ikke å være vanskelig. Det finnes utallige sider på nettet som forteller deg alt om prosessen og ekspertene står i kø for å hjelpe deg. Hvis man skal ansette en regnskapsfører, anbefales det å gjøre dette på et tidlig tidspunkt slik at man kan få veiledning helt fra starten av. En regnskapsfører sitter med kunnskapen om økonomi og statlige krav til skatter og avgifter, noe mange synes er et vanskelig tema å sette seg inn. Bruk alle de ressursene du har og snakk med alle som har vært gjennom prosessen før deg. Ta imot tips og råd, og ikke minst kommuniser godt med dine partnere. Intensjonsavtaler og arbeidskontrakter er en svært viktig faktor når flere skal gå sammen om å starte foretak. Det er bedre å skrive en avtale for mye enn en for lite, for når stormen står på er det lett å miste fokus. Ikke risiker å spolere samarbeidet ved å sluntre unna avtaler og kontrakter. Pass også på å gå sammen om å utforme en god forretningsplan. Hva er konseptet deres? Hva er planene for selskapet i årene fremover? Hvordan skal arbeidsoppgavene fordeles? Dette er eksempel på spørsmål som kan være verdt å finne svarene på, og de bør alle være en del av en forretningsplan. Anse forretningsplanen som selve ryggmargen i selskapet deres, og ta en felles vurdering av denne med jevne mellom.

 

Registrer Aksjeselskap
image
Malin Soderstrom  1645 visninger
senest oppdatert: 7/14/2018 3:40 PM
businessman11